Рачков заби младо гадже след раздялата с Мария Игнатова – Виж Тук:

maria-ignatova-rachkov-1

Димитър Рачков загърби миналото си с Мария Игнатова и вече се радва на нова любов.

Звездната двойка се раздели преди няколко месеца, след като бяха заедно 7-8 години. Тв водещата се изнесе от къщата на актьора в Панчарево и заживя в апартамента си в „Лозенец“.

Комикът не жалил дълго време за красивата блондинка, а за няколко месеца успял да й намери заместничка, при това, доста по- млада от нея.

От известно време Димитър Рачков се вижда със студентка от НАТФИЗ. Момичето е последен курс и съвсем скоро ще се дипломира. Новото гадже на актьора не отстъпва по хубост на бившата му, но по- важното е, че е доста по- интелигентна, издават негови колеги.

Мария Игнатова се залюби с Енчо Керязов
Мария Игнатова се залюби с Енчо Керязов

Приятелите на актьора много се радват, че той отново цъфти от щастие. През последните години от връзката си Мария Игнатова, Рачков беше доста посърнал. Той много искаше тв водещата да му роди дете, но тя все се оправдаваше, че е много заета.

Към момента Игнатова дори не се грижи за единственият си син – Виктор. Откакто се раздели с Рачков, блондинката връчи детето на татко му Петко Димитров да го гледа. Защото тя отново била много заета.
Публична тайна е, че Мария Игнатова от няколко месеца върти любов с цирковия артист Енчо Керязов. Именно тази афера сложи окончателно точка на връзката й с Димитър Рачков.

Истината за любовната връзка между тв водещата и акробата лъсна през февруари на рождения ден на Магърдич Халваджиян. Игнатова и Керязов цяла вечер не се отделяха един от друг, а Рачков изобщо не се появи на партито на шефа си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *