Рачков изтри Мария Игнатова от живота си! Продаде общия им дом заедно с мебелите!

Мария и РачковДимитър Рачков е продал семейния апартамент, в който прекара  с Мария Игнатова цели осем години.

Той шътнал жилището на свой човек за 264 000 лева. Купувачът е Кирил Киров-Кико, негов приятел и  режисьор на „Господари на ефира“и  „Х Фактор“, който пък отчаяно се нуждаел от разширение.

Измаменият и огорчен актьор се преместил в по-малък, но много по-удобен апартамент  в закрит комплекс в Панчарево, съвсем близо до предишния си. Той е с площ с 239 квадрата и има място в него да се нанесе друга булка, но в момента сърцето на Рачков кърви и не е готов за нова връзка.

Комикът искал да се отърве от всички спомени с невярната си половинка, продал даже и мебелите. Не желаел по никакъв начин нищо да му напомня за хубавите години и мечтата, че къщата му ще се напълни с деца. Мария не му правила никакъв проблем за продажбата, тъй като той влагал само свои пари в сделките и издържал нея и сина й, а тя трупала хонорарите си на влог и не внасяла нищо в бюджета. И сега не може да има претенции към половината имущество, тъй като то е на името на Рачков, а двамата нямат брак.

Мария ИгнатоваВ момента колегите им са доста притеснени и се правят, че нищо не се е случило.  Отнасят се еднакво и към двамата, но са направили така, че да ограничат срещите им до крайност.

Сега Мария ще води „Х фактор“, а Рачков и Зуека „Господарите“, за да се избегне риска бившите да се засекат и да си спретнат някой скандал пред всички.

Все пак повечето са на страната на актьора. Поканите към него да води частни партита се увеличили, а Мария не била канена нито в реклами, нито с малка роля в други продукции на Нова и доходите й рязко паднали, разказват от екипа. 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *