Провал за „Пайнер“! Празна зала посрещна звездите на фирмата в Русе

payner-ruse

Пореден удар за фолк империята „Пайнер“. Рекламираният голям концерт в Русе на компанията се оказа пълен провал. Звездите на фирмата, сред които Преслава, Джена, Деси Слава, Галин и пр, пяха пред съвсем скромна публика в „Арена Русе“.

Шумно рекламираният голям спектакъл на „Пайнер“ едва- едва събра фенове на поп- фолка от града и околностите. Залата, която е със седящи места за 5000 души, трудно напълни половината от тях.

preslava-ruse

Дори голямата звезда на димитровградската компания Преслава, която участва във Вип брадър и се излъчва всяка вечер в прайтайма по националната телевизия, не успя да мобилизира феновете на поп фолка. Фолк дивата трудно преглътнала унижението да пее пред скромното присъствия в залата. Преслава се натъжила и от факта, че феновете й не дошли да я подкрепят.

„Пайнер“ се тресе от скандали през последните месеци. Няколко от големите звезди на фирмата обмислят да я напуснат – Глория, Емилия, Мария. Андреа вече го направи, като на изпроводяк не се изказа особено ласкаво за бившия си шеф Митко Пайнера.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *