П*рно актрисата Еделвайс с ново гадже – подари бившия си съпруг на Славея Сиракова! СНИМКИ:

edelvais-1

П*рно актрисата Еделвайс също е открила нова любов след раздялата със съпруга си Алекс Ломски.
Бившето семейство, което се прочу с участието си във филми за възрастни, все още обаче няма официален развод. Въпреки това, всеки е поел по своя път.

Алекс Ломски от няколко месеца има бурна връзка със Славея Сиракова – голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков. Двамата са много влюбени и нищо чудно скоро да преминат към по- сериозна крачка. Макар че, ще трябва да изчакат развода на Алекс с Еделвайс.

Алекс Ломски покори Славея Сиракова
Алекс Ломски покори Славея Сиракова

Руската п*рно актриса, която беше женена за българския мачо дълги години, остана да живее в Италия. Еделвайс наскоро отпразнува рождения си ден с новия си възлюбен, който я заведе на вечеря в един от най- луксозните ресторанти в Рим. Руската красавица не крие, че е много щастлива от актуалното си гадже.

Еделвайс с новото си гадже
Еделвайс с новото си гадже

Алекс Ломски пък се прибра в България преди две- три години, след раздялата му с Еделвайс. Каква точно е причината за края на брака им, не е известно.

След като се завърна в родината, пенсионираният п*рно актьор започна да изнася лекции по сексология. Често изнасяше дори съвместни семинари с Наталия Кобилкина, като имаше подозрения, че отношенията им не са само професионални.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *