Приятелки ли? Андреа разкри най- срамната тайна на Сузанита! Виж Тук:

Андреа беше сред първите звезди, които се застъпиха за Сузанита, след като избухна чутовният скандал с песента й „Луцифер и Буда“ и шокиращото видео към нея.

Фолк певицата набързо убеди щерката на Орхан Мурад да запишат дует. Тя явно се надяваше, че славата на скандалната тийнейджърка ще превърне песента им в хит, като за целта заснеха изключително провокативно видео. Но песента се оказа пълен провал, а ютюб дори я свали заради шокиращото съдържание.

След като не постигна желания резултат, Андреа явно е охладняла към Сузанита, която преди това защитаваше пламенно. Фолк певицата се изцепи, че малолетната й колежка си била сложила памук в банските, за да увеличи бюста си. А веднага глед като заснела своята част, Сузи си отишла вкъщи, за да спинка.

Подигравателното отношение на Андреа към скандалната тийнейджърка може да е оправдано донякъде. Но все пак Сузанита е дъщеря на Орхан Мурад и половинката на Кубрат Пулев можеше да спести язвителните коментари поне от уважение към по- възрастния си колега.

Покрай скандалите с невръстната певица, доста фолк изпълнители започнаха да се увъртат около нея с надеждата да я използват като ракета- носител за нов проект. Сузанита пък е жадна да се показва и да дразни. Но в крайна сметка, повечето гледат да я използват, докато още е актуална.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *