Преслава в паника! Преследва я психар!

preslava-5

Преслава стана поредната родна звезда, жертва на фен- психопат. От няколко месеца маниакът непрестанно заливал профилите на певицата в социалните мрежи с безконечни обяснения в любов под всяка нейна снимка.

Той използвал няколко различни акаунта, но от брътвежите ставало ясно, че е той. Психарят обаче бомбардирал и с лични съобщения фолк звездата.

За капак, явно я проследил и до дома й. От известно време Преслава откривала картички с любовни послания и дребни подаръци пред входната врата на кооперацията, в която живее.

preslava-3

Певицата започнала сериозно да се притеснява за сигурността си и вече обмисляла дали да не подаде жалба в полицията срещу разбеснелия се перко. Най- големият й ужас бил, че психопатът може да я нападне някоя вечер, когато се прибира от участие.

Вече доста колежки на Преслава имаха неприятности с ненормални фенове. Глория първа се оплака, че психопат пише гадни коментари за нея и семейството й в социалните мрежи. Накрая нямала друг изход, освен да подаде оплакване в полицията, за да спре тормозът.

Галена пък още по- тежко си изпати. Психар се добрал до телефонния й номер. Първо й звънял, за да й се обяснява в любов. Но след като тя го отрязала на няколко пъти, той се озлобил. Започнал да й отправя заплахи за живота, при което фолк звездата също трябвало да се оплаче в полицията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *