Преслава стана нов човек! Ето как я промени гаджето й Павел:

Преслава е на път тотално да скъса с фаталния си имиджа на мъжемелачка и да се кротне. Преди да се залюби с актуалното си гадже Павел Лазаров, певицата почти не се свърташе вкъщи. А сега е започнала да се превръща в примерна къщовница.

Наскоро фолк дивата пусна клипче от дома на възлюбения си, за да се изфука, че му прави салата. Преслава се показа съвсем по домашному – без грим и по анцунг. Тя се похвали, че гаджето не й дава да готви. Само й оставял да направи салатата.

Преслава не веднъж е хвалила кулинарните умения на гаджето си. Но призна, че той не искал да я учи да готви, защото можела много да задобрее и да го задмине.

Певицата и гаджето й предпочитат да се наслаждават на домашен уют, вместо да ходят по лъскави ресторанти и дискотеки. На Преслава тотално й е писнало от данданията по заведенията. Павел също се е наситил на нощния живот и търси спокойствието у дома.

След раздялата с последното си официално гадже Бирмата преди две години, Преслава все не случваше на мъж. Креватните афери ту с един, ту с друг, ту с Фики така и не успяха да се превърнат в нещо по- сериозно и постоянно. Тя дори се беше отчаяла, че няма да може да създаде семейство.

С Павел се познават от доста време, тъй като той беше в компанията на бившия й Жоро Бирмата. Той пък преди година- година и половина се раздели с дългогодишната си приятелка плеймейтката Мария Цветкова.

Преслава и Павел имат връзка от лятото, но едва преди месец признаха, че са заедно. Оттогава двамата не спират да заливат социалните мрежи със селфита и клипчета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *