Преслава се завърна в къщата на Вип Брадър

preslava-vip-bradar-1

Преслава влезе повторно в къщата на Вип Брадър 2015 г. Фолк дивата обаче няма да се състезава с останалите съквартиранти, а ще бъде само гост. Няма да номинира и няма да се бори за наградата на шоуто.

При влизането си Преслава се пошегува със съквартирантите си и още от двора запя народна песен, като парадира влизането на Луна в шоуто. Участниците в риалити шоуто много се зарадваха на завръщането на певицата. За първоначалния си престой от две седмици, фолк дивата се превърна в любимка на всички и дори във фаворит за победител.

preslava-vip-bradar-2

Истината е обаче, че Преслава по договор трябваше да излезе след този период, защото хонорарът й е прекалено висок. Сега обаче продуцентите я връщат, но само за седмица. За този си престой фолк певицата ще спечели 20 000 лева.

След първото си излизане Преслава подметна, че се чувства като предател спрямо съквартирантите си и би се върнала в къщата, ако може. Дали такава е била първоначалната й договорка с продуцентите, не е ясно. Преслава определено ще разведри обстановката както в къщата, така и за зрителите пред малкия екран, които са изтерзани от естрадните скандали в къщата.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *