Преслава самотна на рождения си ден

preslava-13

Един ден остава до 32- я рожден ден на фолк дивата Преслава. Певицата обаче ще го посрещне на работа.

На 25 срещу 26 юни е на участие в Пловдив. Но певицата няма да почива на рождената си дата. На самия 26 е на участие в Студентски град, София.

Хонорарът на фолк дивата гони 8 бона, така че покрай рождения си ден се очаква да гушне близо 40 бона от пет участия из страната.

Преслава обаче не крие, че най- голямата драма за нея е липсата на сериозен приятел. Певицата дори се е примирила, че няма да си намери мъж, с който да свие семейно гнездо. Затова, предпочита да продължава да работи на високи обороти.

preslava-uchastiia

Преслава прекара няколко дни на Черноморието, където си почина в компанията на сестра си Ивелина Колева. Двете се позабавляваха два- три дни. След което Преслава отново продължи с натоварения си график.

Преди седмица фолк дивата отскочи за кратък отдих до Бодрум, но отново в изцяло дамска компания.

Освен че няма сериозна връзка вече две години, Преслава понесе още един удар от съдбата. Най- близката й приятелка Галена вече не иска да я вижда, след като изпусна за поредна година приза „Певица на годината“. Оттогава двете певици не си говорят, а Преслава призна, че много я боли от случилото си между тях.

А сега за първа година добричлийката няма да празнува рождения си ден с най- добрата си приятелка Галена.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *