Преслава прибира рекордна сума по баловете! Виж Тук:

Колежките на Преслава отново ще има да й дишат праха. За поредна година певицата от Добрич е най- желаната звезда по абитуриентските балове. А това означава, че финансите й значително ще набъбнат.

Преслава ще гушне около 100 000 лева от ангажиментите си в сезона на баловете. Певицата има по няколко участия на ден, без в това число да влизат частните партита. Въпреки че ще се сбърка от работа, фолк дивата ще попълни доволно банковите си сметки.

preslava-2

Фолк дивата е сред най- големите спестовници в бранша. Преслава чака само да събере по- крупна сума и веднага гледа да инвестира в някой луксозен имот. Певицата не пилее парите си за скъпи тоалети, които ще облече по веднъж, или за разни скъпи джунджурии. Предпочита да спестява, а след това да инвестира разумно.

Семейството на Преслава също се старае да не харчи парите й. До ден днешен майката на певицата заделя в банкова сметка всичко, което остане от сумите, които известната й дъщеря им дава.
Единствената мъка на Преслава си остава липсата на сериозна връзка с мъж, с когото да създаде семейство. Това призна тя в скорошно свое интервю. Певицата мечтае да има дете, но засега не успява да случи на мъж. Последната й сериозна връзка беше с милионерския наследник Жоро Бирмата. Но характерите им се оказаха напълно несъвместими. Скандалите в двойката бяха ежедневие, като продължиха и след раздялата им.

Сега Жоро Бирмата се кротна с Алисия, а Преслава продължава да търси подходящия мъж.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *