Преслава пак има с какво да радва окото – наля силикон в посърналия си бюст! СНИМКИ:

preslava

Въпреки че легендарната гръдна обиколка на Преслава отдавна се стопи, не всичко е изгубено! Певицата все още има деколте, в което мъжката й аудитория може да плакне окото.

След като рязко започна да слабее от три години насам, огромният естествен бюст на фолк дивата, постепенно намаляваше. Преслава се стопи до 50 кг, но сякаш изгуби запазената си марка – пищното си деколте.

preslava-16

Певицата вероятно е прибягнала до хирургична намеса и си е сложила скромно количество силикон, за да не е плоска като дъска.

preslava-20

През годините се нароиха много версии за рязкото отслабване на Преслава. Едната беше, че певицата страда от анорексия и не яде изобщо. Другата, по- мрачна версия е, че фолк дивата злоупотребява с кока. Наскоро се появиха информации за жестоки излагации на певицата по време на участия. Преслава се държала неадекватно и дори на едното била свалена от сцената.

Самата Преслава твърди, че го е постигнала чрез здравословно хранене. Певицата не крие, че не си пада изобщо по спорта и няма как да се е стопила с тренировки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *