Преслава отсече за Пламен Богданов: Не го познавам!

preslava-vip-bradar

Драмата с въпроса дали Пламен Богданов е гадже на Преслава започва да става все по- странна, тъй като певицата категорично заяви, че не го познава.

Фолк звездата беше извикана в изповедалнята, където й излъчиха откровенията на мнимото й гадже. Преслава обаче отрече изобщо да го познава. Певицата се опита да отгатне защо Богданов я посочва като свое гадже и предположи, че може би си пише в интернет с някоя, която се представя за нея.

Преслава се зарече да изясни странната ситуация с Пламен. Още щом напусна изповедалнята, певицата привика Богданов, за да разговарят.

plamen-bogdanov

По- рано през деня, светският журналист Антон Стефанов пък хвърли друга бомба: че Пламен всъщност е бил интимен с фолк звездата Джена, а не с Преслава.

Защо Богданов обаче даден ясен знак при престоя си в Биг Брадър, че има връзка в певицата от Добрич, не е ясно. Има вариант и цялата история да е скалъпена от продуцентите на риалити шоуто, за да предизвикат интерес. Друга вероятна теза е Преслава да лъже много умело, че няма нищо общо с обикновено момче като Пламен или да е имала кратка забежка с него, но без нищо повече.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *