Преслава окончателно: Харесвам Гъмов, но като приятел

preslava-gamov-7

Преслава категорично прекрати театрото със Станимир Гъмов, щом излезе от къщата на Вип брадър. Певицата заяви, че го харесва само като приятел.

Актьорът и фолк звездата получиха щедро възнаграждение, за да разиграят любовен романс във Вип брадър. Двамата получи по 25 000 лева, отделно от вече договорения си хонорар, за да бъдат влюбени.

preslava-gamov-6

Гъмов обаче наистина взе, че хлътна по красивата певица. Актьорът дори я покани на вечеря след шоуто. Преслава прие, но явно само за пред камерите. Фолк звездата щедро прегръщаше и целуваше Гъмов, но на въпросите за отношенията си с актьора и дали имат шанс навън, отговаряше винаги уклончиво.

След като прекрачи прага на къщата навън обаче, Преслава деликатно заяви, че връзката им няма да получи шанс навън. Думите й вероятно са засегнали актьора, тъй като той изглежда имаше надежда поне да опитат.

Станимир Гъмов не присъства на афтър партито на Вип брадър, където беше и фолк дивата. Това засили подозренията, че е бил наранен от отказа на Преслава да даде шанс на отношенията им.

Преслава и Гъмов. ВИЖ ТУК:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *