Преслава излиза от къщата на Вип Брадър

preslava-3

Преслава напуска тази вечер къщата на Вип Брадър. Официалната причина за излизането на звездата е, че не издържа повече на скандалите в къщата и желае доброволно да излезе.

Истината обаче е малко по- различна. Още преди старта на шоуто се знаеше, че Преслава ще влезе само за две седмици. Хонорарът й за едномесечен престой бил прекалено висок за продукцията. Затова певицата подписала договор са две седмици. Освен това, Преслава е затрупана от участия и няма как да стои по- дълго време в къщата.

preslava-4

Присъствието на певицата във Вип Брадър беше доста добре изчислено. Докато беше вътре, Преслава пусна новия си клип, който получи реклама в национален ефир в праймтайма. Освен това, фолк дивата беше представяна изцяло в положителна светлина и се избягваха всякакви негативизми около образа й.

Така или иначе, Преслава постоянно излизаше навън, за да ходи по участия. А от продукцията не са успели да я опазят от получаване на външна информация. Така че, фолк певицата е била доста наясно какво и как се отразява навън.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *