Преслава и Павел пуснаха първото си селфи! Вижте колко са щастливи:

Преслава и новото й гадже Павел станаха супер активни в социалните мрежи. Влюбената двойка вече не се крие, а напротив – непрекъснато пускат ту общи селфита, клипчета или любовни обяснения.

Най- странното е, че за първи път Павел Лазаров се съгласява да се показва с жената до себе си. При предишните му връзки – със Златка Райкова и Мария Цветкова, той категорично им забраняваше всякаква показност и общи снимки. Държеше отношенията им да остават скрити от публичното пространство.

Но сега с Преслава всичко е коренно различно. Павел с охота застава до нея за селфита. Позира с певицата пред камерите, без изобщо да се притеснява.
Фолк дивата призна за връзката си с Лазаров преди около месеца. Но двамата реално са заедно от лятото.

Преслава призна, че с Павел се познават от много време. Той беше близък приятел на бившия й Жоро Бирмата. Но едва ли към момента все още е така. Пернишкият богаташ трудно преживя раздялата с певицата и й организираше чутовни скандали из дискотеките месеци наред, след като вече не бяха заедно.

Преслава също трудно преодоля болезнената си връзка с Бирмата и дълго време не можеше да си намери сериозен приятел. Певицата имаше креватни забежки ту с един, ту с друг. Но явно отношенията й с Павел са много сериозни и важни за нея, след като е решила да го покаже. А и при него явно е така, щом се е съгласил.

Двамата изглеждат много влюбени и често пускат селфита или клипчета от вкъщи. Влюбените гълъбчета предпочитат домашния уют, вместо шумните заведения. Наскоро Преслава пусна клипче, на което Павел й приготвя риба. А после пък домашно селфи, на което се гушкат на дивана.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *