Преслава и Азис се изпокараха заради награда

preslava-azis

Азис и Преслава развалиха приятелството си, заради боричкане за престижна титла. Фолк идолът и топ дивата са основните претенденти в битката за наградата „Фолкидол“. Конкурсът се провежда за шести път.

Името на победителя се определя чрез гласуване от феновете в интернет. Освен основните конкуренти Преслава и Азис, в спора за титлата участват още: Анелия, Деси Слава, Джена, Галена, Фики, Галин, Константин, Емилия.

Името на шампиона ще бъде обявено на 15 февруари. В онлайн анкетата гласуването е регулирането така, че един фен да може да даде само по един глас. Дори някой да гласува повече от веднъж, системата ще отчете в крайна сметка само един глас.

preslava-azis-1

Според феновете, победата почти сигурно ще отиде при Азис. Фолк кралят имаше много успешна година. А песента му „Хабиби“ е най- големият хит в лекия жанр през 2015 г.

Преслава не била особено доволна от подобен развой на гласуването. Певицата също имаше много успешна година, особено във финансово отношение. Фолк дивата обаче няма толкова категоричен хит като Азис. Фолк кралят също нямало да е доволен, ако загуби, тъй като отдавна не е имал толкова успешна година.

Така че приятелството между Азис и Преслава е изложено на сериозен риск.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *