Преслава: Галена ми е най- близката приятелката – не очаквах удар от нея!

preslava-rojden-den-1

Преслава проговори за отношенията си с Галена след раздаването на наградите на „Планета“. Всъщност, такива изобщо няма към момента. Преслава призна, че с Галена не са се чували след връчването на призовете.

Певицата от Добрич признава, че темата за нейната колежка и приятелка й е много болезнена. Преслава коментира, че никога не би предположила, че може да получи удар от Галена, защото я счита за най- близкия си човек. Но фактът, че не са се чували след наградите, а и редица медийни публикации след това, я карат да мисли, че нещо не е наред между тях.

Преслава признава, че макар да са основни конкурентки в бранша, до сега винаги са се разбирали. Певицата също недоумява защо Галена не й се обажда, за да й сподели какъв проблем има между тях и да го изяснят.

preslava-galena-1

Фолк дивата от Добрич разкрива, че останала озадачена и от факта, че приятелката й харесала коментар срещу нея във фейсбук.

Преслава разказва, че с Галена за последно се видели преди наградите на „Планета“. Говорили си, всичко било нормално.

Галена така и не се появи на наградите на „Планета“, с явното желание да покаже обидата си, че отново се разминава с най- жадувания приз „Певица на годината“. След това пък Галена замина на турне в САЩ и Канада.

Освен Преслава, която чака да се чуят, с певицата от Смядово иска да се види и шефът й инж. Митко Димитров. Босът на „Пайнер“ заяви, че с интерес очаква обяснения от изпълнителката си за поведението й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *