Позорно! Набиха и изхвърлиха Сашо Майонезата от известен ресторант

sasho-mayonezata

Милионерът Александър Найденов, по- известен като Сашо Майонезата, беше набит при пиянски скандал в луксозен столичен ресторант. Напрежението толкова ескалирало, че шефът на „Олинеза“ дори се опитал да извади пистолет.

Охраната на ресторанта едва усмирила Найденов и успяла да го изведе. Ето как се стигнало до грозния скандал:

Сцена на пиянската свада станал ресторанта на хотел „Анел“. Във фаталната вечер известен софийски магистрат си празнувал рождения ден с компания от около 30 души. По някое време пристигнал Сашо Найденов заедно с охраната си и свои приятели. Компанията седнала на съседна маса до празнуващите.

sasho-mayonezata-2

След известно време Сашо Найденов и аверите му започнали да стават много шумни и буйни под въздействие на изпития алкохол. От управата на ресторанта ги помолили да напуснат, защото смущават празнуващите в съседство. Тогава Найденов избухнал и изкрещял, че никой не може да го изгони.

Отишъл до масата на гостите на магистрата и започнал да се заяжда с няколко души. Сашо напсувал на майка един от присъстващите. Оказало се обаче, че жената е починала наскоро. Оскърбеният мъж скочил и с все сила фраснал Найденов.

Охраната на милионера веднага се намесила в очертаващото се меле. Приятели на напсувания мъж също се намесили. В калабалъка Сашо Майонезата отнесъл още няколко крошета.

Боят бил наистина страшен, коментират очевидци. Напрежението обаче ударило пика, когато Найденов се опитал да извади законния си пистолет. Охраната на хотела едва го узаптила и го изхвърлила от ресторанта.

Собственикът на „Анел“ категорично забранил на Сашо Найденов да идва повече. Заканил се и да го съди.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *