ПОЗОР! Ето кои ЗВЕЗДИ НА „ПАЙНЕР“ използват ИЗМАМА, за да ГРАБНАТ НАГРАДИТЕ на „Планета“! ВИЖ ТУК:

planeta-nagradi

Феновете на поп фолка пропищяха от наглите опити за манипулации в зрителската анкета, която трябва да определи номинираните в категориите за наградите на тв „Планета“.

Тази година чалга гигантът уж трябваше да остави всичко в ръцете на зрителите. Но отделни изпълнители не можаха да си примирят с шокиращите резултати, които показваше анкетата само преди два дена.
Най- очевиден е опитът за измама на Фики Стораро. Обявеният за „Певец“ на изминалата година, не се очертаваше да е сред тримата номинирани в нито една от категориите.

Вчера хотарена.нет публикува сигнал от фен, който разкрива шашмите на Стораро- син. В първите четири дни на гласуването, Фики не е сред фаворитите в нито една категория. На 14 януари обаче, 1 час след полунощ, гласовете за него започват да валят.

Опитът за измама обаче лъсва много ясно, особено в някои от категориите. Фики печели убедително и трите номинации в категорията за „Видеоклип“ с песните си „Вертолета“, „Is this love“ и „С друг ме бъркаш“. Стораро- син се оказва, че печели трите номинации и за песен на годината с „Вертолета“, „Ти си ми сърцето“ и „Is this love“.

Фики и Преслава се опитват да се домогнат до призовете по нечестен път
Фики и Преслава се опитват да се домогнат до призовете по нечестен път

Фики за една нощ се изстрелва като трети номиниран и за „Най- прогресиращ изпълнител“ и за „Музикален идол“. А албумът му „Is this love“, който не беше сред фаворитите, изведнъж убедително догони този на Константин – лидерът за момента в категорията.

Феновете на поп фолка обаче са потресени и от още един опит за манипулация, при това от страна на… Преслава.

След като миналата година спечели „Певица на годината“, въпреки че според колеги и почитатели на жанра наградата трябваше да е за Галена, фолк дивата от Добрич не се очертаваше сред фаворитите в нито една категория. Да, точно така!
За една вечер обаче, нещата коренно се променят за нея. От четвърта във временното гласуване за „Певица на годината“, Преслава вече е втора. Дни по- рано, диша праха на Емануела и Деси Слава. В останалите категории обаче, гласуването за нея е изключително слабо.

Като фаворит се очертаваше само в „Музикален идол“ още преди върху нея да падне съмнението за измама.
Според феновете на поп фолка, сестрата на Преслава – Ивелина Колева, също е облажила от измамната схема. Тя се очертава като недосегаем лидер във всички категории, в които попада.

Ако тенденцията се запази, излиза, че победителите на наградите на „Планета“ ще са същите като миналогодишните. А феновете, които уж щяха да решават, ще останат за пореден път измамени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *