Позлатиха Фики и Гюлджан на сватбата! Кумата Галена им бутна тлъста пачка, а Тони Стораро ги дари с…

fiki-svatba-13

Галена и мъжът й Галин се оказаха кумове- мечта. Фолк певицата и половинката й направиха повече от щедър подарък за младоженците Фики и Гюлджан.

Фолкаджийката призна, че първоначално мислели да се избъзикат и да изненадат младото семейство с легендарната соц. пералня „Перла“. Обаче преценили, че роднините на младоженците може да не оценят шегата.

В крайна сметка, Галена и Галин спазили традицията и ги дарили с пари. Кумовете се оказали повече от щедри и натъпкали 20 бона в плика за младото семейство.

Фолк певицата, която е известна като страстна купонджийка, за малко да открадне вниманието от булката Гюлджан. Галена се беше издокарала в златиста рокля от своята модна линия. И освен че изглеждаше зашеметяващо, не спря върти кръшната си снага дори за миг. Фолк дивата така се раздаде в танците, все едно е на свое участие.

fiki-svatba-8

За тържеството си Фики и Гюлджан избраха бившия Японски хотел. Над 600 души бяха гостите на младото семейство – основно роднини и колеги на младоженеца и баща му от фолк средите.

Тони Стораро и съпругата му обявиха, че са купили апартамент за младото семейство, в който те вече живеят. А също така са ги обзавели и с автомобил. Тони Стораро хвърли и бомбата на вечерта, като призна, че Фики и Гюлджан очакват дете през март.

Булката блесна в пищна рокля за 10 бона. Гюлджан я поръчала от българска фирма. Моделът бил изработен специално за нея. Затова и цената била толкова солена.
Но така или иначе, със сигурност младоженците са успели не само да покрият разходите за царската си сватба, но и са изкарали поне още толкова от парите, които получиха.

След сватбата, Фики и половинката му започват да се стягат за следващата стъпка – раждането на първото им дете. Фолк певецът призна, че ще става баща. Със съпругата му очакват син, който ще се появи на бял свят през пролетта. Бъдещите родители вече са решили да го кръстят на дядо му Тони Стораро.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *