Потресени Майки скочиха на Венета Райкова – Ето с какво ги Вбеси:

veneta-raikova-3

Венета Райкова набута сина си Патрик в елитно столично школо по втория начин и предизвика справедливия гняв на другите майки.

Журналистката се похвали, че детето й е прието да учи в руското училище „А.С. Пушкин“, където учил навремето и баща му Тихомир. Райкова даже снимала сина си с униформата на елитното школо, за да се изфука в социалните мрежи, макар че другите приети деца все още не разполагат с нея.

Най- фрапантното е обаче е, че Венета използвала нечестни средства, за да уреди Патрик в училището, разкриват други майки. Синът на тв водещата не отговаря на едно от най- важните условия за прием в руското училище – да живее в района му.

veneta-raikova-sin

Освен това, няколко души свидетелстват, че са виждали Венета на сладка приказка с директорката. Съвсем ясно е, че журналистката се опитва да уреди сина си с привилегии, на които другите деца не могат и да се надяват.

Родителите прекараха повече от седмица в целодневно чакане на опашка, за да могат да подадат документите си преди останалите и евентуално това да им помогна при крайното класиране.

Райкова обаче си е спестила всички тези усилия. Амбициозната журналистка вероятно се е възползвала от връзки, за да се сближи с директорката и да вкара сина си в училището през задния вход.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *