Потресаваща глупост! Миглена Каканашева смая всички с поредната си издънка! Виж Тук:

miglena-kakanasheva-14

Миглена Каканашева смая с липса на елементарни познания по математика и отново стана за смях в социалните мрежи.

Мнимата дизайнерка от известно време тормози феновете си с поредица от видео клипове, които спокойно могат да минат за продължения на култовата лента „От глупав по- глупав“.
Този път Меги цъфна в 6, 30 сутринта, за да покаже колко е ранобудна. Тя се похвали, че спи с лаптопа в леглото. А първата й работа, като отвори очи, е да преглежда какви поръчки има.

Оказа се обаче, че изобщо не може да ги преброи, тъй като се затруднява да направи елементарни сметки. „97+22 ъъъъ 112“, изцепва Каканашева, която е носителка на приза „Бизнесдама на годината“.

Малко по- късно, отново й се налага да направи „по–сложна“ сметка, отново от двуцифрени числа, които явно я затрудняват: „33+49“, след близо минута колебание и ъъъ- кане, заявява, че е „92“.

miglena-kakanasheva-10

Под смехотворното видео заваляха веднага отрицателни и подигравателни коментари за умствените способности на Миглена. Но отскоро тя е решила да трие всички негативни коментари и оставя само положителните.

Но, и да ги трие, и да не ги трие, резилът е налице. Всеки може да си направи изводите от видеото.

Говори се, че бисерите на Меги Каканашева ще се леят и от телевизионния екран през есента, когато тя ще влезе в къщата на „Вип Брадър“. Дизайнерката върти на пръста си продуцентите на шоуто и ту се съгласява, ту се отказва точно преди да подпише договора. Явно номерата й целят да си вдигне още цената. Но дали ще се стигне до подписване на договор между нея и продукцията, засега не е известно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *