Потресаващ скандал! Анита Мейзер разби хроникьорката на к*рвите Калина Паскалева! Виж Тук:

kalina-paskaleva-7

Анита Мейзер разстреля от упор изкусителката Калина Паскалева. На пияна глава скандалната мис- ка заяви директно в очите на ъндърграунд писателката: „Извинявам, казаха ми за теб, че си долна проститутка“.

Покрай хапката и пийването в „Черешката на тортата“ често се случва родни знаменитости да си развържат езика и да забъркат скандал. Когато камерите изключат, звездите съвсем се отпускат и се получават доста смущаващи изцепки. Но, уви, този път не бяха.

Групата на Моника Валериева, Калина Паскалева, Явор Бахаров, Анита Мейзер и Ваня Джаферочив, се оформа като една от най- горещите. Още в началото Моника и Калина признаха, че двете имат някакъв конфликт. Това стана очевидно в първите минути, като двете не спряха да си разменят стрелички по време на цялата вечер.

anita-meizer-1

Още в началото на седмицата скандалната Анита Мейзер си призна, че дъщеря й и съпругът й са забранили да пие в ефир, защото започва да говори глупости. Така се и случи.

Вече пияна, Мейзер първо се заяде с Моника, че я е подстрекавала да пие. После, без капка притеснение, Анита попита Калина Паскалева дали знае, че всички шушукат, че продава с*кс услуги.

Явор Бахаров също не остана безпристрастен към конфликта. Преди време актьорът напсува супер брутално Калина, заради опитите й да снима папарашки кадри с него за едноименното шоу. Тогава Бахаров й изкрещя в лицето:“Мръсна к*рво“.

Паскалева успя да запази хладнокръвие и започна да обяснява какъв е стажът й в журналистиката и колко са известни двете й книги.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *