Потрес! Златка Димитрова помъкна бебето си по телевизиите! СНИМКИ:

zlatka-dim-9

Златка Димитрова не се стърпя и хукна да разнася бебето си по телевизионните студия! Малкият Миро направи тв дебюта си в „На кафе“ при Гала.

Въпреки че бебето й е само на пет месеца, Златка е решила вече да го прави известно. Наскоро плеймейтката го изтипоса заедно с баща му на корицата на светско списание. А сега го показа и по телевизията.

Естествено, темата на разговора беше бременността на Златка и първите месеци на сина й. Бившата моделка разкри, че докато била бременна, доста се притеснявала. Но всичко минало леко и без проблеми.

zlatka-dim-10

Малкият Миро вече прави първи опити да опознава света. Единственият проблем бил, че през първите два месеца бебето имало силни колики. Иначе, мъникът вече дори се опитвал да се надига.

Златка не крие, че не кърми малкия Миро, а също и че използва услугите на бавачка, за да има все пак някакво време за себе си. След като роди, Димитрова побърза веднага да започне с диетите и тренировките, за да отслабне бързо. Затова решила и да не кърми.

Модерните й виждания за майчинство вбесиха доста нейни последователки в социалните мрежи. Но в типичния си стил, Златка им кресна, че ще си прави каквото си иска.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *