Потрес! Невена Цонева се изложи с чалга версия на I will always love you на „Новая волна“ в Сочи – видео

nevena-tsoneva-1

Невена Цонева се изложи тотално на известния песенен конкурс – „Новая волна“ в Сочи. Младата певица се представи с чалга вариант за колосалния хит на Уитни Хюстън I will always love you, който видимо втрещи публика и жури.

Невена участва само в два от общо петте дни на конкурса, като го напусна по собствено желание. Певицата скочи срещу организаторите, че не й указали необходимата й лекарска помощ, тъй като била болна. Затова след втория ден решила да напусне.

Цонева се оказа обидена и на журито, в което членува Филип Киркоров. Певицата заяви, че той се правил, че не я познава и тотално я пренебрегнал, въпреки българския си произход.

Крисия зае второ място в детския конкурс "Новая волна"
Крисия зае второ място в детския конкурс „Новая волна“

За потресаващия си избор на песен, Невена обясни, че искала да изпее оригиналния кънтри вариант на Доли Партън. Всъщност, версията, която представя в Сочи, Невена Цонева изпълнява за първи път преди 8 години, когато участва в Мюзик Айдъл. Тогава изпълнява легендарната песен заедно с берковския духов оркестър.

Явно певицата е решила да изненада руската публика и жури с оригиналното си хрумване, но ефектът се оказа тотален дефект.

Освен Невена, в престижния конкурс участват още 200 души. Други недоволни от организацията и журито обаче няма. „Новая волна“ се провежда по патронажа на руския президент Владимир Путин и е вторият по значимост в Европа след „Сан Ремо“.

Преди няколко месеца Крисия участва в детския конкурс „Новая волна“, като в журито отново беше Филип Киркоров, и зае второ място. Малката певица се превърна в истинска сензация и получи покана да пее на големия коледен концерт в Москва.

Невена Цонева била предложена за участие в престижния песенен конкурс от дует „Ритон“. Не е тайна, че те са много близки приятели с Филип Киркоров. Уви, ритонци не подозират за излагацията на протежето си, тъй като в момента са във Вип Брадър.

Невена пее чалга версията за първи път преди 8 години в „Мюзик айдъл“:

YouTube Preview Image

И на престижния конкурс „Новая волна“ в Сочи:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *