Потрес! Младото гадже на Деси Слава се фука как певицата го Оправя! Вижте излиянията му:

Гаджето на Деси Слава шашна с шокиращо обяснение в любов към певицата.

Благой Найденов реши да излее публично чувствата си към фолк дивата в социалните мрежи. От откровенията му обаче лъсват някои доста смущаващи разкрития за връзката им.

Ето и какво е любовното послание на младия боксьор към Деси Слава:

„Друго е да имаш жена до себе си. Нищо, че винаги иска да знае всичко. Тя ще оправи леглото ти. После гардероба. След това ще оправи и теб. Ще облече твоя тениска и ще се гушне в теб. Друго е да имаш жена до себе си“.

desi-slava-gadje

Най- фрапантната част от любовното послание на Благой към фолк звездата е, безспорно, дебелашкото признание, че освен че оправя стаята му, „оправя“ и него самия.

Приравняване между домакинските грижи, които Деси полага за дома на младия си любим, и интимните ласки, с които го дарява, е толкова унизително, че много от феновете на певицата останаха отвратени. В собствените си представи, явно младокът се има за божество, което трябва да бъде обгрижвано и задоволявано от своята поклонничка Деси Слава.

За никого не е тайна, че младият спортист се възползва умело от факта, че доста по- голямата от него фолк звезда, е лудо влюбена в него. Освен че се грижи за неговата издръжка, Деси хрантутела и цялото му семейство, шушука се във фолк средите.

Фолк дивата не само оправя гардероба му, но и самата тя го пълни със собствените си пари. На всичко отгоре, го води по екзотични дестинации, за които Благойчо може само да мечтае на този етап от живота си. В края на миналата година, Деси Слава го разходи първо из САЩ, а после го заведе и на Малдивите.

А фолк певицата толкова е хлътнала по 21- годишния боксьор, че дори вече открито говори, че иска да има дете от него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *