Потрес! Ива Екимова се хвали, че Спи с Касапина, който Наръга в сърцето Благой Иванов – Багата! Виж Тук:

iva-ekimova-godej

Пиар- ката Ива Екимова се изфука най- после с ново гадже. Блондинката е почти две години сама, след като се раздели с дългогодишния си партньор Петрозар.

Личността на новия й възлюбен обаче сащиса всички. Оказа се, че новото гадже на Ива Екимова е известен представител на родния ъндърграунд – Ивайло Чобанов, с прякор Пилето.

Изборът на пиар- ката е доста странен, тъй като винаги си е падала по много различен тип мъже. Репутацията на Ивайло Чобанов никак не е добра. Най- известният криминален случай, в който е замесен, е раняването на ММА боецът Благой Иванов – Багата преди четири години.

iva-ekimova-3

Полицията разследваше Ивайло Чобанов за смъртоносния удар с нож почти в сърцето на известния самбист. Тогавашното му гадже обаче осигурява алиби на Пилето, така че да излезе „сух“.

Чобанов обаче се озовава в ареста с обвинения за рекет и сутеньорство.

Ива Екимова и Пилето имат връзка от няколко месеца. Близките на пиар- ката много се чудили на странния й избор на гадже. Блондинката обаче е сама вече две години, като преживя много тежко раздялата с дългогодишната си половинка Петрозар. Така че, близките й решили да преглътнат криминалното досие на Чобанов, само и само да я видят щастлива.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *