Потрес! Белослава върти сделки с мафиота Евелин Банев- Брендо!

beloslava

Изтънчената поп певица Белослава се оказа затънала до ушите в съмнителни сделки с кокаиновия бос Евелин Банев- Брендо. Оказва се, че дъщерята на Анета Сотирова, е собственик на една от фирмите на мафиота!

Интересите на семейството на Белослава и Евелин Банев се пресичат в бившия къмпинг „Оазис“, близо до тузарския курорт Лозенец. Не е тайна, че огромният хотелски комплекс „Оазис ризорт енд спа“ е собственост на съдения за трафик на кокаин Брендо. Мащабният проект се оценява на повече от 20 млн. лева! Преди Брендо да сложи ръка на апетитния парцел обаче, повечето земи били собственост на бащата на Белослава.

Наскоро певицата с кадифен глас става собственик за фирма, свързана с доста съмнителни сделки с покупко- продажби на земи в бившия къмпинг. Срещу сумата от 325 000 лева, Белослава купува фирма – „Ара имобилен интернешънъл“ от кипърска офшорка.

Анета Сотирова с голямата си любов - д-р Стоянов
Анета Сотирова с голямата си любов – д-р Стоянов

Сделката обаче е доста подозрителна, тъй като тази фирма работи на загуба в продължение на няколко години. Но „златната кокошка“ е дружеството „Примарт билдинг инженеринг“. То се оценява на над 6 млн. лева.

Въпросното дружество е добре познато на Белослава и семейството й. Преди години му продават всичката си земя, която притежават в къмпинг „Оазис“, за да се построи скандалният хотелски комплекс на Брендо.

Човекът с бизнес нюх в семейството на певицата обаче не е самата я, а баща й – психиатърът д-р Борислав Стоянов, известен като Доктора. През 90- те той върти сделки е дни от най- известните родни мафиоти.

Отношенията му с такива хора обаче, причиняват поредица от зловещи събития в семейството. През 1997 г. родителите на Доктора, са открити с прерязани гърла. Извършителят е домашната им помощница.

Преди няколко години пък, синът му е отвлечен и пребит, заради огромен дълг. Сред заподозрените за мръсната поръчка е съпругът на Аня Пенчева – Ивайло Караньотов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *