Потрес! Андреа си изсипа ц*ците пред Бойко Борисов! Кубрат ги прикрива с ръце! – СНИМКИ:

andrea-kubrat-1

Андреа се изложи жестоко на откриването на боксовия клуб на любимия си Кубрат Пулев и брат му Тервел. Фолк певицата буквално изсипа силикона си пред погледите на официалното събитие, на което присъстваше дори министър- председателя Бойко Борисов.

Деколтето на Андреа беше толкова фрапантно, че Кубрат се видя принуден под формата на шега да прикрие изскочилите й гърди.

Откриването на спортния клуб на Кубрат и Тервел събра целия спортен и политически елит, както и много звезди от шоубизнеса. Бойко Борисов, спортния министър Красен Кралев, Илияна Раева, Валентин Михов, бяха малка част от официалните лица, които присъстваха на събитието и разгледаха отблизо и забележителностите на половинката на Кубрат Пулев.

andrea-kubrat

Андреа беше решила да съчетае официалната черна рокля, подходяща са такъв вид събитие, със задължителното за фолка мноого дълбоко деколте. Тънка мрежичка едва удържаше напращелите от силикон гърди на фолк певицата.

На партито присъстваха и две от най- близките приятелки на Андреа, колежката й Анелия и Николета Лозанова. Тв водещата също се беше облякла доста неподходящо за официалното събитие. Макар че беше прибрала добре анатомията си, плеймейтката се нахлузила дънки и спортно кожето яке, все едно отива на кафе в мол-а.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *