Потрес! 14- годишната дъщеря на Орхан Мурад се чекне по бельо и друса д*пе в шокиращо видео! ВИЖ ТУК:

Шокиращи визия и поведение на 14- годишната дъщеря на Орхан Мурад – Сузи, които показва в новото си видео „Луцифер и Буда“, взривиха социалните мрежи.

Седмокласничката се е барнала като каките Гери- Никол и Дара, като очевидно имитира танците и тоалетите им. Ученичката се е облякла с боди, мрежест чорапогащник, дълги до коляното ботуши и отривисто друса задните си части в ритъма на песента. По някое време пък се отърква сладострастно около напомпаните мускули на неизвестен батко във видеото.

Сузи доста е променила и външния си вид. Изрусила се е, сложила си е страховито дълъг маникюр и пр. Гледката наистина е потресаваща и трудна за коментиране.

Малката дъщеря на Орхан Мурад ще започне 8 клас през есента, а видът и държанието й са, най- малкото, като на бясна абитуриентка.

suzi-murad

Но скандалното видео далеч не е първата изцепка на Сузи. Още на 12 години момиченцето шокира семейство и приятели като пусна скандална снимка в социалните мрежи, на която се е облякла с рокля по тялото и убийствено високи токчета.

Още тогава Орхан Мурад призна, че дъщеря му кара много тежък пубертет. Но явно положението още повече се е влошило.

Песента на Сузи обаче шокира не само с външния й вид, но и с пълната липса на какъвто и да е смисъл. Текстът е малоумен, а за капак се включва и рапър със убийствен акцент.

Появява се обаче много важен въпрос: как родителите на Сузи са допуснали детето им да изпее подобен бълвоч  и да заснеме позорящото я видео?

Скандалът наистина е огромен и вероятно ще доведе до самосезирана на институциите, както се случи с Гери- Никол, която реши да прави туърк по прашки във видео, докато беше на 17 години. Но случаят със Сузи Мурад е още по- фрапантен и сериозен, тъй като тя е малолетна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *