Пошъл Пиар! Разводът на Антония Петрова и Бередин – Пълна Измама! Виж Тук:

antonia-petrova-beredin

Лъсна бруталната измама на Антония Петрова и съпруга й Александър Бередин. Шумно обявеният от тях развод се оказа поредната пиар акция на семейството.

Ексцентричната двойка няма никакви скрупули, само и само имената им да се въртят в публичното пространство.

Преди няколко години Антония и съпругът й изфабрикуваха нейното отвличане. Историята влезе дори в новините на телевизиите. Но, в крайна сметка, се оказа пошъл пиар, разкри след години самата манекенка.

На богаташите явно пак им е доскучало и са решили отново да занимават цяла България със себе си. По подобие на Бийонсе и Джей Зи, Антония и Александър решиха също да симулират развод, за да привлекат вниманието върху себе си.

antonia-petrova-beredin-1

Преди няколко месеца се заговори, че перничанката е зарязала възрастния си съпруг, защото се залюбила с млад любовник. Новият й, макар и не толкова богат, я водеше на по- скромни екскурзии, на което Бередин им се подиграваше в социалните мрежи.

Факт е обаче, че Антония нито веднъж не се появи с новото си гадже, а във фейсбук все още носеше фамилията на съпруга си.

Руснакът пък пусна няколко снимки от дискотеки, за да покаже, че може да се радва на живота и без жена си.

В крайна сметка, месец след като обяви развода, скандалната перничанка заяви, че се събира с московския си съпруг. Петрова обяви, че той наистина й доказал любовта си и че я обича повече от самия себе си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *