Победата на Християна от Кипър в Х фактор раздели българите!

hristiiana-loizu

Победителката в четвъртия сезон на Х фактор – кипърката Християна Лоизу вече понася първите негативи на славата. Талантливата певица е подложена на кръстосан огън от фенове на участниците, които не успяха да грабнат победата.

Много от недоволните от първото място на Християна се дразнят, заради паричната награда от 50 000 лева, която се връчва за първи път в шоуто. Хейтърите са бесни, че парите от есемеси на българите, отиват в джоба на чужденка.

Християна и Кристиян се бориха за първото място
Християна и Кристиян се бориха за първото място

Истината обаче е, че Християна по всяка вероятност ще ги изхарчи у нас, тъй като има сериозна връзка с българин и певицата иска да живее тук с него. След победата в Х фактор, Християна се надява лесно да си намери работа и двамата с любимия й да останат в България.

Дарина е новото протеже на Криско
Дарина е новото протеже на Криско

Феновете на третата в класирането Дарина Йотова пък нададоха глас, че вотът е бил манипулиран в полза на 26- годишната оперна певица. Според тях, ученичката от Варна е истинският победител, защото наистина притежава онова, което се нарича в шоуто Х фактор.

Феновете на Дарина са убедени, че независимо от третото й място, тя е единствената, която ще направи кариера от финалистите. Не е тайна, че 17- годишната варненка е новото протеже на Криско. Рапърът се надява да повтори успеха си като продуцент, след като изстреля на върха Гери- Никол.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *