По 300 лева на предаване прибират коментаторите във Вип брадър

vip-bradar-2

По 300 лева за участие в живото предаване на Вип брадър прибират основните четирима коментатори: Антония Петрова, Жени Калканджиева, Евгени Минчев и Иван Ласкин.

Зачислените към Вип брадър анализатори всяка седмица обсъждат събитията в къщата и поведението на звездите по време на лайфа с Ники Кънчев. Присъствието на постоянните коментатори е повече от досадно за зрителите и едва ли някой ги слуша. Много често обаче и четиримата са на едно и също мнение, което пък е доста подозрително.

vip-bradar-3

Така или иначе, четиримата получават по 150 лева за един час, за да стоят и да обсъждат звездите заедно с Ники Кънчев.

В понеделник, когато са елиминациите, защитниците на номинираните също са платени. Техните хонорари обаче не са толкова високи, колкото на постоянните коментатори. Все пак, маса родни звезди дефилират на диванчетата до Ники Кънчев, уж за да защитават някой номиниран. А много често се оказва, че дори не го  познават!

Дали някой би отказал хонорар срещу празни приказки? Иво Танев. Тв водещият беше редовен коментатор в предишни сезони на шоуто, но след участието си в него заяви, че никога повече на иска да чува за Биг брадър. Танев заяви, че е обиден на продукцията и никога повече няма да припари до нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *