Пласидо Доминго отсвири Лили Иванова – отказа й среща

Лили Иванова
Лили Иванова

Невиждано унижение преживя примата на родната естрада Лили Иванова. Певицата, която гордо обяви, че скоро ще пее на една сцена с Андреа Бочели, бе свалена на земята с гостуването на оперния ас Пласидо Доминго.

Пласидо Доминго
Пласидо Доминго

Испанецът бе в България за концерта си на 14 февруари и за кратко засече репетициите си за концерта с тези на Лили, която също имаше ангажимент в столичната опера. Окрилена от това съвпадение, Иванова решила да се представи лично на тенора. Понеже не искала да изглежда като напориста фенка, примата на естрадата проводила пратеници да говорят с агентите на Пласидо с молба той да я приеме. Те обаче се върнали с ужасната новина, че испанецът си има много работа и няма никакво време да се среща с български изпълнители. Реакцията на Доминго обаче не е израз на превзетост.

Дори напротив, испанецът орязал всички опити на организаторите на концерта му да го затрупат с лукс. Той дори отпратил лимузина „Ролс Ройс“, която от агенцията му били наели, за да разгледа София.

„Аз съм народен човек и не се вълнувам от такива удобства“, казал тенорът и срязал опитите на българските мениджъри да му се подмажат.

Доминго развълнува всички на концерта си като изпълни на отличен български език вечния хит на Емил Димитров „Моя страна, моя България“. В деня, в който бе у нас, Доминго намери време заедно с жена си да посети и храм-паметника „Св. Александър Невски“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=ke_p_SNXEWA&list=PL6ABAC696BB036323&feature=share

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Пласидо Доминго отсвири Лили Иванова – отказа й среща"

  1. xxx   22.02.2014 at 9:15

    Разбирам, че е велик певец, но изпълнението му на “ Моя страна“ бе едно голямо нищо !

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *