Пиянде се изгаври жестоко с Михаела Филева! Ето какво се случи:

mihaela-fileva-1

Потресаваща случка с пиян фен дълбоко наранила Михаела Филева. За срамната история разказа самата поп певица.

По време на участие, видимо много пиян почитател се опитал да напъха стотачка в деколтето на Филева. Фирканият млад мъж явно объркал и заведението, и певицата, на която може да навира банкноти в сутиена.

За разлика от колежките си от поп- фолка, които с радост приемат подобен начин на даване на бакшиши, Михаела Филева едва се сдържала да не се развика на пияндето.

Поп дивата обаче се удържала да не се кара с простака, защото решила, че няма смисъл, заради неадекватното му състояние. Но признава, че се почувствала унизена от грозната сцена.

mihaela-fileva-2

Но това далеч не е единствената неприятна случка за младата певица по време на нейно участие. Филева разказва и за друга грозна история, която обаче я принудила да вземе по- крути мерки. Екзалтирани тийнейджъри решили да я възнаградят с дъжд от салфетки. След като я посипали с хартиите, певицата на момента спряла изпълнението си и напуснала сцената.

Михаела Филева си обяснява подобни унизителни за изпълнителите жестове с влиянието на чалгата. Тъй като поп- фолка си остава масовата музика у нас, някои хора не правят разлика, когато са в други тип заведения и слушат друг вид изпълнители. А се държат така, все едно са в чалготека и слушат маанета.

Фолк изпълнителките си остават в пъти по- добре платени и с много повече участия от колегите си от поп жанра. А за по- младата аудитория, вече няма никаква разлика дали са в заведение с чалга, хип- хоп или поп. Съответно, няма как да има разлика и в поведението им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *