Пияната Зорница Линдарева погна Тачо! Бившите любовници се скараха жестоко!

zornitsa-lindareva

Зорница Линдарева не изтрезнява, откакто влезе в къщата на Вип Брадър. Манекенката набляга на алкохола, а под въздействието му става доста неприятна за околните. Едва ли има дори един човек, който да я понася.

Линдарева се скара жестоко с бившия си любовник Тачо. Скандалът се разрази посред нощ и под въздействието на алкохола. Виковете на прелюбодейците събудиха цялата къща, но най- остро реагира, разбира се, Жени Калканджиева. Шестата по красота отправи забележка на висок тон към съперницата си.

tacho-jeni

Тачо пък се опита да се отскубне от лапите на хищната си бивша любовница, като си легна между Атанас Месечков и Wosh Mc. Пияната Зорница обаче не го остави на мира, а се опита да се намести на същото легло.

Всички всъщност предварително бяха настроени срещу Линдарева, заради скандалния й имидж. Вероятно това поведение е издразнило манекенката и я е провокирало да наблегне на алкохола, вместо да се опита да се покаже в най- добрата си светлина.

Съквартирантите отбягват още от началото красавицата и се държат студено към нея. Едва- едва й говорят. Може би само Жени Калканджиева, по ирония на съдбата, се опита да я защити и да обясни, че не лошо момиче и има своите качества

Визитката на Зорница Линдарева. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/Ioweo1kS2Ds

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *