Петя Буюклиева се боядисала с червено заради магия

Петя Буюклиева
Петя Буюклиева

Като блондинка Петя Буюклиева постига най-големите си успехи, припомнят журналисти. Пояснението се налага предвид всеобщата почуда, когато певицата смени драстично цвета на косите си.

Преди броени дни червенокоската – какъвто бе имиджът й от 10 години насам, се появи в телевизионно студио. Някои дори не успяха да познаят една от най-надарените ни откъм вокални възможности дама в поп музиката. Петя обра овациите в два дизайна – с прави и с къдрави коси. При къдриците даже някои я оприличиха на Алла Пугачова отпреди 15 години. Друг е въпросът, че в момента Алла Борисовна е неузнаваема след поредната разкрасителна процедура, превърнала лицето й като на 30-годишна.

2001 г. Петя с руса асиметрична прическа на 7-ия рожден ден на сина си Тони
2001 г. Петя с руса асиметрична прическа на 7-ия рожден ден на сина си Тони

Рожденият цвят на Петя Буюклиева е кестенявото. Тя се налага през 80-те с руси коси. В края на десетилетието прическата й бухва ала Тина Тьрнър.

Междувременно тя е спечелила „Златният Орфей“, още няколко международни купи и е обявена за певица №1 за 1989 г. В началото на 90-те централната руска телевизия предава на живо неин мегаконцерт от препълнена многохилядна зала в СССР. През следващото десетилетие – през което става и майка, певицата отново е руса. Около 2000 г. тя за първи път се появява с асиметрична подстрижка.

През 2002 г. се случва огромната драма – катастрофа, предизвикана от непълнолетна шофьорка, убива насред пътя майка й в родния Асеновград. От ужаса конкурсната ракета на страната ни губи дете и последния си шанс да има втора рожба. Тогава Петя решава, че меко казано, зли енергии, насочени срещу нея, й носят нещастие. Посветена й подшушва, че червеното в косите е спирачка за отрицателни влияния. Така певицата се появява с цветовете на Стендал. Окраската й бе много одумвана, но се превърна в нейна запазена марка.

След драматичното участие на Буюклиева в „Музикална академия“ тя решава да започне на чисто. Звездата се доверява на коафьорското студио, което от години се грижи за гривата й. Промяната наистина предизвиква сензационен ефект. Певицата получава стотици поздравителни обаждания.

Всеки момент певицата излита за Берлин, където й предстоят записи по международен проект. 2014 г. е юбилейна за Петя – навършва 55 през юни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/cPKs47VRzSg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *