Петя Буюклиева напусна състезанието в Биг Брадър Ол Старс

Петя Буюклиева не успя да се справи с конкуренцията на съквартирантите си и напусна къщата на Биг Брадър Ол Старс. За разлика от тях обаче, естрадната легенда определено направи най- запомнящото се представяне.

petya-buyuklieva-napuska

Петя Буюклиева изнесе цялото предаване на гърба си, тъй като се превърна в мотор на повечето събития в къщата. Въпреки че побъркваше съквартирантите си, след като напусна къщата, Катето Евро и Калина заявиха, че много ще им липсва.

Певицата определено беше влязла с настройката да прави шоу и наистина даде най- доброто от себе си. Поведението й на примадона, макар и на моменти дразнещо, беше доста забавно. Въпреки че на моменти беше леко неадекватна в преценките си, определено не спестяваше на никого мнението си.

buyuklieva

Съквартирантите й я набедиха за лицемер, но истината е, че всеки човек изпитва противоречиви чувства към околните, особено ако не са му близки: понякога им се сърдим, после ги обичаме. Такива сме дори към най- близките си. Никой няма изцяло положително или изцяло негативно отношение към някого. От тази гледна точка, Буюклиева може би беше с най- естествено поведение.

Не беше ненормално и постоянното й кипрене пред огледалото. Все пак, като жена над 50- годишна възраст, която милиони ще гледат всяка вечер, би искала да изглежда прилично и да не плаши зрителите.

Все пак, естрадната легенда направи и няколко наистина грозни постъпки: първо, наистина не беше етично да разправя пикантерии за свои колеги и второ, начинът, по който се опита да „накаже“ Катето Евро за лицемерното й поведение, беше доста груб. Но актрисата определено трябва да й благодари, защото скандалът я направи снощи любимка номер 1 на зрителите, а и един от най- силните претенденти за спечелването на наградата.

Петя Буюклиева при Гала след излизането от къщата. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *