Петя Буюклиева нападна Катето Евро: Кой си показва ц*ците по купони?

Чрез зловеща словесна атака Петю Буюклиева отвърна на Катето Евро за всички подигравки, които отнесе в предаването. След цяла нощ размисли, естрадната прима стигна до извода, че именно актрисата е насъскала останалите съквартиранти срещу особата й.

petya-buyuklieva

Преди да нанесе решителния удар срещу своя враг номер едно, Буюклиева се наконти, направи си прическата, облече си тоалета и влезе в действие. Нищонеподозиращите съквартиранти си играеха, както никога, тихо и кротко на „Познай кой“: един си намисля личност и останалите, чрез задаване на въпроси, трябва да познаят кое е лицето.

Буюклиева влетя в хола с бойна стъпка и обяви, че сега и тя се включва в играта: Познайте коя е дамата! Давам ви жокер: шумна софийска компания, вихри се страхотен купон. Към 10, 30 – 11 става много забавно, всички са вкарали по 5- 6 питиета, и една от най- забавните дами в България казва: Искате ли да си покажа ц*ците? И шат, вдига нагоре блузата“.

В този момент, както си хапваше супа, лицето на Катето Евро замръзна.

kateto-evro-aktrisa

Всички започнаха да се опитват да гадаят коя е дамата, а Петя не можете да скрие злорадството си. Актрисата й подметна, че говори прекалено злобно.

След като певицата разкри коя е дамата с разюзданото поведение, Евро я попита дали наистина я е виждала да прави подобно нещо. Буюклиева й отвърна, че са й го разказвали. Петя троснато заяви, че дори обявява война на доскорошната си приятелка.

Естрадната певица обвини наборката си, че е насъскала всички съквартиранти срещу нея, защото я вижда като силна конкуренция в спечелването на голямата награда. Катето Евро остана толкова потресена от унижението, че отказа по- късно вечерта да седне на масата и да опита от никулденския шаран на Петя.

Актрисата от „Оркестър без име“ всъщност наистина е популярна с купонджийското си и разюздано поведение, но от няколко години насам, вече се държи както подобава на възрастта й. А и скоро очаква да се роди първото й внуче.

Грозният скандал. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *