Петрозар си хвана за гадже двойничка на Ива Екимова

iva-ekimova-1

Бившето гадже на Ива Екимова, бизнесменът Петрозар, вече си има ново гадже! При това, жената е пълно копие на известната пиарка.

Докато Ива Екимова се оплаква, че е в депресия и е напълно съсипана от раздялата си с дългогодишния си партньор Петрозар, оказа се, че той вече си има нова любов. Жената се казва Лили Иванова и отглежда сама двете си деца.

Ива призна за раздялата си с Петрозар през есента. Това обаче се е случило доста по- рано, тъй като бизнесменът се беше отдал на пълен разврат още от лятото. Красавецът изобщо не излизаше от дискотеките и нощните барове и сваляше наред жени.

Петрозар с новото си гадже
Петрозар с новото си гадже

Екимова е признавала, че Петрозар е напълно свободен да излиза, когато си поиска с приятели и да се забавляват, както намерят за добре. Не веднъж из пресата е имало публикации, че бизнесменът й изневерява.

Влошените им отношения обаче лъснаха при участието на Екимова във Вип брадър. Пиарката се отдаде на публичен флирт с актьора Иво Аръков и заяви в прав текст, че би го „праснала“, без да се замисли. Ива дори говореше, че в нея са се породили чувства към младия актьор. Петрозар прие хладнокръвно публичното унижение, вероятно защото подобни ситуации не му са чужди.

В крайна сметка, двойката се раздели година след участието на пиарката в риалити формата. Екимова призна, че раздялата за нея е много тежка, но двамата си остават приятели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *