Пеньо от „Биг Брадър“ разкри кой му е бил любовник! Истината е потресаваща:

penio

Пеньо от „Биг Брадър“ сякаш потъна в небитието през последните години. Беше известно, че се е върнал да живее в родния Чирпан, отказал се е от мечтата си да има музикална кариера и не иска да чува повече за светски живот.

Преди това обаче, три години бил любовник на… известен депутат! Мистериозният политик бил семеен, имат три големи деца. Грижил се цялата издръжка на Пеньо в София. Дори му дал пари да завърши известна театрална школа в столицата. Депутатът обещавал да му плати и операция за смяна на пола, но така и не се случило.

Преди две години обаче, се разделили. Шушука се, че политикът дал 20 бона на ръка на Пеньо, за да се разкара от столицата. Риалити героят взел парите и се прибрал обратно в Чирпан.

Не веднъж през годините от „Биг Брадър“ са го канили да участва във формата „Ол старс“, но той категорично отказвал. Не се блазнил нито от хонорара, нито от славата. Към днешна дата, Пеньо живее доста скромно. Разчита на спорадични участия по провинциални кръчми, като изпълнява фолк хитове.

penio-1

Още докато беше в „Биг Брадър“, той разкри, че по професия е счетоводител. Но никога не е работил по нея ,тъй като му била много скучна. Освен музиката и актьорството, риалити героят се е посветил и на… поезията. Една от мечтите му е да издаде и роман.

Към днешна дата, Пеньо се е отказал и от операция за смяна на пола. Като млад неистово желаел да се лиши от половия си орган, за да стане истинска жена. Пари обаче така и не събрал, нито пък любовникът му ги дал. С времето свикнал да се чувства добре в мъжкото си тяло и стигнал до извода, че женствеността е повече от полов орган. Тя си била вътре в него и не му било проблем, че тялото му е мъжко.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *