Първият изгонен Мартин Мартинов: Кевин Спейси ми пусна ръка!

Моделът Мартин Мартинов се оказа първия напуснал къщата на Вип Брадър след гласуване на зрителите. Манекенът определено не беше доволен, че излиза на толкова ранен етап от състезанието.

martin-martinov

Оказа се, че първият човек, с когото се е видял след снощния лайф, е Тачо. Двамата прекарали дълга вечер в разговори за престоя си в къщата. Мартин издаде, че Тачо се надявал да се събере с Жени Калканджиева след предаването, ако успеят да решат няколко проблема.

За връзката си с шестата по красота Мартинов разказа, че отношенията им са били доста непостоянни. Били заедно 5- 6 месеца, но реално през повечето време той не е бил в България заради работата си и така връзката им не се задълбочила. Мартинов обаче признава, че и без това нямало да се получи между тях, първо заради разликата във възрастта, и второ, заради характерите им. Според него Тачо и Жени си подхождат като характери, но няма как да преодолеят проблемите, които се пораждат заради голямата им разлика.

martin-vip-bradar

Мартин разкри и някои подробности около голямата си любов – Теди Бургазлиева. Моделът отива да живее в Ню Йорк именно заради нея. Мартинов сподели, че въпреки силната им любов, били прекалено ревниви и постоянно се карали заради това. Накрая решили, че няма как да съжителстват и развалили годежа си.

Мартин изрази възмущението си от любовните похождения на Евгени Минчев, чиято основна мишена беше той. Това обаче не е първият път, когато гейове скачат на красавеца. Самият Кевин Спейси също се опитвал да го сваля преди време в Южна Африка. Мартин разказа, че бил на светско парти заедно с приятелската си, когато усетил ръка на крака си. Когато се обърнал, видял, че неин собственик е самият Кевин Спейси. Това обаче изобщо не впечатлило Мартин. Той най- демонстративно станал и напуснал сепарето.

Категоричната му постъпка обаче била силно разкритикувана от Евгени Минчев. Лордът му се скарал, че трябвало да се възползва от интереса на легендарния актьор, а не да бяга.

Визитката на Мартин Мартинов. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/Q_WpqlWc7m4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *