Първи сблъсък с реалността! Ето как родителите посрещнаха Александра и Даниел:

Семейство Петканови разкриха как е минала първата им среща с родителите на булката, които бяха категорично против сватбата им във Вип Брадър.

На финала на шоуто в публиката се видя само бащата на моделката, който участва и в един от последните епизоди и даде благословията си на младите. Отсъствието на майката на Александра, обаче беше доста красноречиво.

Ден след края на шоуто, младоженците отишли в Благоевград, за да разговарят очи в очи със семейството на булката. Родителите на Александра ги посрещнали с много подаръци за сватбата. Майката заръчала на Даниел Петканов да се отнася с уважение към дъщеря й и да я обича.

Лудия репортер също разказа как е минала срещата с родителите му. Те му честитили, но все пак тайничко се надявали, че сватбата не е истинска, приза си Петканов. Явно той все още не е завел съпругата си в дома на родителите си. Но заяви, че много я харесвали и я приемат за снаха. Майката и бащата на Даниел отказаха да влязат в къщата, за да го видят, което породи доста коментари. Но лудия репортер обясни, че просто двамата не искали по никакъв начин да попадат в публичното пространство.

Петканови вече са си наели квартира, която е близо до Нова телевизия. Жилището все още не било в добро състояние, но се надяват в скоро време да го стегнат. Лудият репортер пък се похвали, че се е заел да поправя парното, а бащата на Александра му дал ценни съвети как да го направи.

Петканов си призна, че все още жените го спират на улицата и се опитват да му дадат телефонния си номер. Но той ги отрязвал и им казвал, че вече е женен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *