ПЪРВА СНИМКА! Бебето на Джена й е одрало кожата!

djena-2

Джена се престраши да покаже за първи път бебето си. Синът на фолк певицата се роди преди пет месеца и е кръстено Атанас, според традицията в семейството на „Канарите“.

Макар още да е съвсем мъничък, се вижда, че бебокът е одрал кожата на майка си.

Досега Джена не искаше да показва публично детето, тъй като се страхуваше да не го урочасат. Като всяка млада майка, се страхуваше от лошите очи на завистници и недоброжелатели.

djena-14

Фолк певицата отклони и много съблазнителни оферти от различни родни издания, които й предлагаха тлъсти суми, за да получат правото върху първите снимки на сина й. Със съпруга й Атанас обаче били категорични, че няма да се облагодетелстват финансово от кадрите с бебето.

Така или иначе, семейството се напечели доволно много, след като певицата се върна към клубните си изяви. Тя беше сред най- търсените изпълнители от заведенията по морето.

Джена се постара да е в топ форма в началото на лятото, за да може да ходи по участия. Само два месеца след като роди, тя успя да свали излишните килограми и да се завърне на сцената.

Но призна, че е наела детегледачка, която да се грижи за бебето, докато с бащата обикалят из страната. Джена не искала да ангажира бабите, особено свекърва си, с която са в хладни отношения.

Първоначално със съпруга й мислеха да живеят в Катуница, в палата на „Канарите“, но заради стопанката Надя, Джена се отказаха и предпочете с Наско да си купят апартамент в София и да се отделят.

Когато не е на участия със семейния оркестър, Малкия Канар придружава жена си по нощните заведения. Той изпълнява ролята на озвучител, личен шофьор и бодигард на съпругата си, за да е сигурен, че никой няма да припарва до нея и да я закача. Канарчето е доста ревнив и предпочита лично да пази фолк певицата от разни пияни навлеци или разгорещени фенове.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *