Панаири във „Фермата“! Елен Колева към Калин Терзийски: Погрознял си от К*рви и Алкохол!

elen-kalin

Елен Колева започва да поддава на напрежението във „Фермата“. Актрисата все по- трудно владее емоциите си покрай общото си съжителство с бившия си любим Калин Терзийски.

Елен нападна писателя с изключително остри реплики: „Погрознял си от толкова к*рви! Като не работиш, а само пиеш, също погрозняваш. Все още не си се изчистил от греховете си“. Въпреки че не са двойка от няколко месеца, Терзийски и Колева без притеснение обсъждат провалената си връзка.

kalin-terziiski

Актрисата го обвинява, че докато били заедно, той постоянно ходел по други жени и се отдал на най- големия си порок – алкохола. Терзийски й обяснявал, че трябва да свикне, че обръща внимание и на други жени. Накрая, писателят я изоставил, защото научил, че му е ровила в телефона и фейсбук профила.

По ирония на съдбата, сега им се налага да съжителстват под един покрив във „Фермата“. А темата за отношенията им все изплува. Елен е категорична, че писателят никога няма да се промени.

След като издържа на поредния й изблик с лека усмивка на лицето, Терзийски помоли бившата си любима да му направи масаж на гърба. Иначе, във времето, когато не се карат заради провалената си връзка, Елен и Калин се държат приятелски и нямат проблем с отношенията си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *