Панаири! Галена и Преслава провалиха голям концерт заради враждата си!

preslava-galena

С още по- голяма сила се разрази враждата между Галена и Преслава! Заради войната между двете топ звезди, от „Пайнер“ се принудиха да отменят големия концерт с тяхно участие и Фики, който трябваше да се състои в Шумен на 10 юни.

Официалната версия на фирмата е, че шоуто се отменя поради технически причини, както и заради големия риск от лошо време. Но за феновете на поп- фолка е ясно, че причината е друга.

Галена все още не може да преглътне факта, че не успя да спечели наградата за „Певица на годината“ преди две години. Въпреки огромните суми, които налива за скъпарски клипове, не успява дори да си издейства по- висок хонорар от този на Преслава за участията на живо.

Добричлийката пък също е жестоко обидена на бившата си най- добра приятелка и явно няма никакво намерение да й подаде ръка, защото смята, че Галена трябва да й се извини.

preslava-galena-1

Най- разочаровани обаче са феновете, тъй като в Шумен не всеки ден се организира толкова грандиозно събитие. А и оправданието за отмяната му е доста плоско и няма как някой да повярва. Феновете са категорични, че единствените обидени са те, а не чувствителни фолк певачки, които толкова време не могат да се помирят.

Най- лошото обаче е, че циркът може да повтори! „Пайнер“ готвят концерт на 29 юли във Варна, в който участие ще вземат и други звезди на фирмата. Но опасността феновете да останат с пръст в уста, както в Шумен, заради панаирите на Галена и Преслава, е съвсем реална.

Едно е сигурно – такава жестока война в поп- фолка не е имало! Преди Галена и Преслава е имало и други големи звезди, които са се борили със зъби и нокти за надмощие в бранша, но такова чудо не е било.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *