Пълен позор! Бременната Галена си показа… Най- Милото! ШОК СНИМКИ (+18)

galena-bremenna-5

Галена сякаш намерение да се кротва! Певицата продължава да ходи по участия за радост на феновете си. Но бременното й коремче вече доста личи.

Въпреки деликатното си състояние, Галена все така се чекне и танцува предизвикателно, когато се изявява на сцената. Гледката обаче е доста смущаваща. Бременна жена да подскача по сцената и да показва какво има под роклята й минава границите на приемливото.

galena-bremenna-3

Галена обича да играе кан- кан по време на участията си и много често го прави. Разликата обаче е, че сега е бременна и никак не е прилично. А и откри гледка към на- милото си на гостите, които стояха много близо до сцената. Но на Галена не й пука.

galena-bremenna-4

Певицата беше облякла къса, но широка рокля, която по едно време даже запретна така, че аха да си покаже интимните части.

Галена обяви преди няколко месеца, че очаква второто си дете с половинката си Галин. Певицата е вече в четвърти- пети месец. Фолк дивата се хвали с лека бременност и засега няма намерение да спира с участията на живо, нито с мръсните танци.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *