Пълен потрес! Тачо шамароса Линдарева!

tacho-zornitsa

Пълен шок във Вип Брадър! Тачо зашлеви бившата си любовница Зорница Линдарева. След физическата саморазправа и двамата са изведени от къщата. Елиминациите са отменени и съквартирантите ще решават дали Тачо да остане в къщата или да излезе, тъй като е нарушил правилата на Вип Брадър.

 Зорница Линдарева впоследствие също е извадена от къщата, тъй като психическото й състояние се е сринало. С нея работят психолози. Фаталната манекенка поискала да напусне къщата, но дали това ще се случи, ще узнаем по- късно.

Линдарева е постоянно пияна
Линдарева е постоянно пияна

Скандалите в къщата обаче започнаха още снощи, когато Вип Брадър вдигна забраната за пиене на алкохол в къщата, заради рождение ден на Иво Аръков. Вместо обаче да се забавляват, виповете жестоко се изпокараха. Сред прекалилите с пиенето отново се оказаха Линдарева, Тачо и Жени. Шестата по красота се скара жестоко с Камелия Воче и Линдарева. Влади Въргала, който отскоро е доста близък с бившата на Тачо, скочи да я защитава.

Снощните скандали обаче завършиха с физическа саморазправа на сутринта.

Жени Калканджиева защити съпруга си и заяви, че не той е започнал първи. Тачо никога не е проявявал агресия към жени, още по- малко да ги удря, категорична е бившата шефка на „Визаж“.

Въобще не е ясно какво прави все още Зорница Линдарева в къщата, след като е очевидно, че е изключително лабилна психически, има проблеми с нервите, пие постоянно. Очевидно е, че цялата ситуация е срива, но в името на рейтинга я държат вътре.

Прави впечатление и друго нещо. Съквартирантите са под постоянно алкохолна опиянение, но въпреки това продуцентите продължават да им дават пиене, при това много. Правят го въпреки че един от участниците е бивш алкохолик,  (Камелия Тодорова), втори бивш- настоящ алкохолик (Влади Въргала), трети не е добре с психиката (Зорница Линдарева), а още трима стават супер агресивни (Жени Калканджиева, Тачо, Евгени Минчев).

Дивия скандал в къщата. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *