Пълен Потрес! Ето кои Звезди се Изложиха най- Брутално в Арена Армеец! СНИМКИ:

maria-arena

Поредното фирмено събитие на „Пайнер“ – 15- я рожден ден на телевизия „Планета“, отново се превърна в панаир на лошия вкус и пошлостта.

Някои от обичайните заподозрени отново попаднаха в списъка с най- зле облечените звезди.

Най- пошла отново беше певицата Теди Александрова. Вулгарния външен вид се е превърнал в запазена марка на блондинката, но тя явно няма желание да го променя. Теди се появи пред 20- хилядната публика в Арена Армеец по… тениска и бикини! Разбира се, певицата се стараеше тениската възможно най- често да се надига, така че да й се показва бельото.

painer-arena-1

Колежката й Райна пък затвърди имиджа си на една от най- безвкусно обличащите си фолк звезди. Пилето на поп- фолка пя по кожено яке и дълга до земята, червена балеринска пачка.

painer-arena-12

Мария най- много тръбеше, че ще направи най- якото шоу на сцената, но изборът й на тоалет беше пълно безумие. Фолк дивата се появи по черен сутиен и черни шорти, а нелепата й визия беше подчертана от супер високи обувки на платформа.

painer-arena-8

Фики Стораро шокира фенките си със солидното количество килограми, които е качил напоследък. От мускулите му няма и помен. Аполоновата му физика се е превърнала в отпуснати сланинки, които се друсаха при всяко негово движение.

painer-arena-7

Изненадващо, този път в негативната класация попада и Емилия. Фолк дивата се завърна на сцената месец и половина след като роди, но тялото й видимо не изглежда възстановено. Въпреки това, певицата се беше облякла в плътно прилепнал по тялото й тоалет. Добре, че беше блестящ, така че донякъде замазваше положението. Коремът й обаче трудно можеше да се скрие, което е напълно нормално. Просто певицата можеше да избере нещо по- подходящо.

 

painer-arena-3

Татяна шашна публиката с потресаващия избор на украшение за главата си.

painer-arena-10

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *