Пак зарязаха Орлин Павлов! Певецът в депресия

ОрлинПоредната дама би шута на Орлин Павлов.

Този път това стори моделката Цветелина Роксин. Двамата бяха заедно половин година и приятелите им мислеха, че певецът най-после е намерил половинката си. Само че нещо се пропука и Лина реши да продължи живота си сама. И без обяснения се оттегли от връзката.

Както винаги, Орлин изпадна в депресия, отказва участия и е много натъжен.

Официалната версия на актрисата била, че той наближавал 40-те, а тя е на 20. Имали голяма разлика във възрастта. Тази разлика обаче не пречи особено на други двойки. В случая, вероятно на малката да й се е ходело на дискотеки и на купони, а певецът да е бил против безсънните нощи.

Орлин се сдоби с печална слава покрай неуспехите си с жените, които все го изоставят. Най-дълго при него се задържа танцьорката Яна Акимова, но и тя го отсвири, след като се влюби в Петко Димитров и въпреки прословутата разлика във възрастта, набързо му роди две деца и е щастлива.

Из артсредите се говори, че Павлов има страх от обвързване и винаги когато нещата опрат до пръстен, започва да шикалкави и да отлага. Поне така беше с Яна, която дълго чакаше той да й предложи, но той се чувстваше незрял за семейство и отлагаше годежа. По същия начин се отнесе и с останалите си приятелки.

Орлин ЯнаИма и версии, че певецът е прекалено инертен и не дава на жените това, което искат. Във връзките му нямало страст и плам и те се чувствали недооценени.

Това е възможно, тъй като във ВИП Брадър той даде пример как живее. Два месеца спа и ставаше само за мисиите и лайфовете. Продуцентите едва издебнаха моментите, в които е буден, за да покажат по няколко кадъра с него.

Най-вероятно е толкова ленив и в леглото, предполагат негови познати, тъй като нямат друго обяснение защо не може да задържи жена до себе си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *